Hem

» Om Oss

Projekt MSTS

3-D

Galleri &
Videos

Patchar & Uppgradering

Wasefors

Kontakt

Länkar

OM SIMWORLD

OM OSS

NOTISERHos Simworld hittar Du svenska 3-D objekt, till Ditt projekt i Microsoft Train Simulator, från största värmekraftverk till minsta cykelställ.

"As Swedish As It Gets" by Wase

Nytändning, är det möjligt?

2015-12-20
På Svenska 3D-Tågs Forum har frekvensen på inlägg sjunkit radikalt sen jag var som mest aktiv med 3D-byggnation av objekt för MSTS, vintern och våren 2002. Kanske var det nyhetens behag när enkla hjälpprogram kom ut på marknaden och man kunde med lätthet skapa trådmodeller på ett enkelt sätt.
Nåväl, jag har följt Forumet under dom två sista åren i tystnad och sett att det är ett järngäng som nu håller igång detta och fortfarande bygger rutter. En dag läste jag om en av dessa rutter. Jag laddade ner den och installerade MSTS igen, för att dra ett varv med stålhjulen.
Och se där, nu är man fast igen, byggarglädjen har kommit tillbaka och jag hoppas att kunna producera nya fina objekt till Er alla!
Må väl / Wase.
Copyright © 2004-2016
Simworld.se
All Right Reserved ®

by Wase!

Som dom flesta svenska MSTS fantaster vet, så är min slogan "As Swedish As It Gets, by Wase". Jag försöker skapa funktionella objekt till MSTS/Open Rails med ett minimalt antal polygoner, utan att kvaliten blir lidande i förhållande till dess fysiska storlek. Man vill ju idag ha högkvalitativa objekt med bra HQ texturer. Detta för att objekten skall bli så små som möjligt för snabb inladdning i MSTS/Open Rails.

Så mina vänner, håll tillgodo!


Spansk Servicestation, blivande objekt!?

 • 2016-04-23
  Open Rails uppdaterad till version X3523 för Er med "Testing version".

  Läs Mer Här!

 

KOMMANDE 3-D OBJEKT

  HOTEL MED KONFERENSANLÄGGNING


 • Hotel med konferensanläggning. Typiskt hotellbygge uppfört i slutet på 90-talet under den stora byggboomen.


   
 


 •  
 
Hem     » Om Oss     Copyright     Privacy Policy    Kontakt     Hjälp     FAQ       
 HEM   SÖK